Hirdetés

ginseng.lap.hu / Ginseng termékek

Ginseng termékek

Aktív panax ginseng kapszula

A BioBazár Webáruház termékei között megtalálhatók a ginseng alapú készítmények bő választéka is, melyeknek rendkívül jó hatása van nem csak az emberi szervezetre de még a lélektanra is, hiszen tisztítja az elmét és megvilágítja a tudatot, így az emlékező képességet is javítja. Különféle termékeinket úgy válogattuk össze, hogy mindenki igényének megfelelően tudjon választani az adott kategóriákban

Ginseng ampullák, kapszulák és vitaminok

Bioszállító.hu: ginseng

Ginseng Termékek

Ginseng 100 kapsz

Ginseng Slim filter

A hajhullásnak többféle oka lehet hormonális problémák, idegrendszeri problémák, stressz, gyógyszerek mellékhatásai, gombás fertőzés, helytelen étkezési szokások stb. A Hagyományos Kínai Gyógyászat szerint a hajhullás kapcsolatban van a vese működésével és a vérkeringéssel.

Magas minőségű, kedvező árú Kóreai Ginseng kapszula.

Webáruházunkban női, férfi és baba (gyermek) biokozmetikumok kínálatából válogathat, melyek arc-, test- és lábápoló krémek, masszázs olajok, valamint baba-mama termékek. A nagy mennyiségű vitamint és ásványi anyagokat tartalmazó Ginseng termékek használata elsősorban a 30 éven felüli korcsoportnak ajánlott. Segíti az igénybevett bőr regenerációját, továbbá feszessé és ellenállóvá teszi azt.

A ginseng vagy növénytani nevén Panax, évelő növény és vastag gyökerét használjuk fel étkezési célokra, így tea készítésre is. A ginseng eredetileg Mandzsúriából származik és már több mint 5000 éve használják egészségvédő és energiafokozó hatása miatt. Mind Japánban, és Koreában, mind Kínában nagy erőt tulajdonítanak a ginseng teának. Hiszik, hogy rendszeres fogyasztása a hosszú élet forrása.

A ginzeng nagyon hatékony gyógynövény, aminek egészségre gyakorolt pozitív hatásai több évezrede ismertek. A kínai orvoslás előszeretettel használja a legkülönfélébb eredetű betegségek kezelésére. Enyhíti a fájdalmat, nagyon jót tesz fejfájás ellen, képes megszüntetni a vírusos fertőzéseket és óvja a szivet.

Herbalnet

Gyógynövények, táplálék-kiegészítők, biotermékek, ásványi vizek, élelmiszerek és drogériai termékek árusításával foglalkozunk. Igyekszünk a legjobb tudásunkkal segíteni azoknak az embereknek, akik szükségét érzik az egészséges életvitel megőrzésének. Szeretnénk minél több emberrel megismertetni az általunk fogyasztásra, használatra kínált termékeket.

USA Natural Ginseng

Egyedülálló ginseng termék mivel 9 fajta ginseng keveréket tartalmaz. Ezeknek az előnyös tulajdonságait mind tartalmazza a termék.

Hirdetés Domaint.hu: Eladó Portálok, Eladó Domain nevek!

Ön azt választotta, hogy az alábbi linkhez hibajelzést küld a lap.hu oldal szerkesztőjének. Kérjük, írja meg a szerkesztőnek a megjegyzés mezőbe, hogy miért találja a lenti linket hibásnak, illetve adja meg e-mail címét, hogy az észrevételére reagálhassunk!

Hibás link:
Hibás URL:
Hibás link doboza: Ginseng termékek
Név:
 
E-mail cím:
 
Megjegyzés:
Biztonsági kód:
 
Mégsem  Elküldés